♥ Moederdag ♥

♥ Dit is de manier om de (stief) moeder van je kindjes eens extra te bedanken & te verwennen ♥

Opzoek naar cadeautjes voor haar? Moederdag is net geweest, maar je vrouw of vriendin extra in het zonnetje zetten mag altijd natuurlijk! Dit bericht is ook voor de mannen. Hoe ga jij haar verwennen en leuke cadeaus geven, of andere verwennerijen. Misschien is ze binnenkort jarig? Of hebben jullie iets te vieren!

Ik weet wel wat leuke cadeaus, deze kan je kopen (bij mij :). Belangrijker nog dan de cadeaus: Hoe geef je het? Het liefst de hele dag door en natuurlijk met liefde 

Vandaag voor jou 6x inspiratie. Klik op je keuze, door op de foto te klikken en je kan gaan shoppen! Ik zou hier in ieder geval allemaal echt super blij van worden. Het cliche is echt waar, wat met LIEFDE gegeven wordt, keert veelvoudig in liefde terug. En dat is handig want Vaderdag komt er ook alweer bijna aan 😉

Mijn Moederdag was echt grandioos! Vincent had voor mij een champagne ontbijtje gemaakt. Heeft ham kaas croissantjes gemaakt en had een flesje champagne koud gezet. Dat was al genieten.

Maar het aller liefste vond ik, hij had er een foto van gemaakt. Ik ben net begonnen met mijn website en ik maak echt overal foto's van op dit moment. Tot vervelends aan toe.. het eten wil nog wel eens koud worden bijvoorbeeld omdat ik er eerst de perfecte foto moet maken. Maar hij had dus speciaal voor mij een compositie gemaakt en daar een foto van gemaakt. Dan smelt ik! Zie hier het resultaat.

Cadeau voor haar - ontbijt op bed met ham kaas croissantjes en een koud flesje champagne - compositie gemaakt door mijn vriendje voor Moederdag - Mels Feestje en cadeaus voor haar"

Iets te vieren? Haar willen verwennen? Zoek je een cadeau voor haar? Een champagne ontbijt met warme verse ham kaas croissantjes is altijd een goed idee!

Hieronder nog meer cadeau inspiraties voor haar. Omdat ik affiliatie partner ben van verschillende prachtige online winkels (Bol.com, HEMA en Fonq) heb ik voor jullie prachtige cadeaus uitgezocht. Als je dan via mijn website wat besteld, krijg ik daar een klein % van. Jij betaald natuurlijk gewoon dezelfde prijs, of misschien zelfs wel met korting. 

Doe nu 6x cadeau inspiratie op voor haar! 

  1. Serveer je ontbijt op prachtige hippe houten serveerplanken
  2. Bloemen zet je al op tafel in een nieuwe mooie vaas
  3. Zo romantisch, oesters & bubbels. Geserveerd op ijs 
  4. Zet die BBQ aan en serveer mooie wijnen
  5. Een mooi gedekte tafel voor vrienden diners, met nieuw servies
  6. Een digitale foto camera, voor al jullie mooie herinneringen die jullie gaan maken

Veel plezier met het haar verwennen 😉 Heb je een ander super leuk idee, laat het mij hieronder in een reactie weten. 

Liefs, Melanie

Nog meer Moederdag – cadeaus voor haar – op mijn Pinterest bord

Nog meer leuke berichten!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *