La casa de Melvino

La casa de melvino

Search

Neem contact met ons op

Welkom bij La Casa de Melvino - Jouw vakantiehuis aan de Costa Blanca!

Sinds november 2022 zijn wij met trots de eigenaren van La Casa de Melvino, een prachtige villa gelegen aan de zonnige Costa Blanca in Spanje. Wij zijn Melanie en Vincent, en we delen niet alleen onze liefde voor dit adembenemende stukje Spanje met jullie, maar ook onze passie voor wijn, weerspiegeld in de naam ‘Melvino’ met een knipoog naar het heerlijke Spaanse ‘vino’! 🥂

Waarom hebben we voor deze regio gekozen? Hier zijn een paar redenen die ons hart hebben gestolen:

**1. Gezonde Lucht:**
De aanwezigheid van zoutmeren in de omgeving zorgt voor een verfrissende en gezonde lucht. Een ware verademing voor lichaam en geest!

**2. Mediterrane en Steppeklimaat:**
De Costa Blanca biedt niet alleen een typisch mediterraan klimaat, maar het gebied waar onze villa zich bevindt, geniet zelfs van een steppeklimaat. Weinig neerslag gedurende het hele jaar en overvloedige zonneschijn maken dit tot een perfecte plek om te genieten van de Spaanse zon.

**3. Sport en Actieve Levensstijl:**
Voor sportliefhebbers is dit een paradijs! Met een 50-meter zwembad, fietsroutes en hardlooproutes zijn er talloze mogelijkheden om triatlon-onderdelen te trainen. Een waar genot voor de sportieve ziel.

Ons doel is om La Casa de Melvino uiteindelijk ons thuis te noemen. Momenteel brengen we hier vakanties door met onze kinderen. In de periodes dat we er niet zijn, willen we jou de kans geven om van dit stukje paradijs te genieten door La Casa de Melvino te huren.

Op onze boekingspagina kun je eenvoudig de beschikbaarheid bekijken. Stuur een e-mail naar casademelvino@gmail.com of bel ons op +31630897223.

Dank je wel voor je interesse, en we hopen je binnenkort te verwelkomen in La Casa de Melvino!

Met zonnige groeten,

Melanie en Vincent
La Casa de Melvino
casademelvino@gmail.com
+31630897223

Ciudad Quesada boog melanie en vincent

Vragen over La case de Melvino of de omgeving ?

Voor vragen of meer informatie kan je contact met ons opnemen (liefste via whats app). Of bekijk onze sociale kanalen. Mocht je daadwerkelijk geïnteresseerd zijn, kunnen we ook altijd persoonlijk afspreken. 

klik hier voor activiteiten in de omgeving

Stranden, (mini) golf, zwembaden, wandelen, terrassen, tapa’s, Nederlandse bakker, karten, winkelen en zo nog heel veel meer