FEESTDAGEN

JE BENT NU BIJ FEESTDAGEN! KIJK VERDER & DOE TE GEKKE IDEEËN OP

Er is geen mooier moment om ergens een Feestje van te maken, dan natuurlijk op een echte officiële Feestdag. Pasen 2017 was de kick off van mijn website Mels Feestje.  Na Pasen kwamen Koningsdag, Moederdag & Vaderdag. Klik hiervoor op onderstaande buttons. Natuurlijk is ook jouw eigen verjaardag een Feestdag! Ga naar Verjaardag voor echt lekkere en makkelijk voor te bereiden hapjes. 

WAT IS HET FEESTJE DAT JIJ GAAT VIEREN?

Verjaardag

Gefeliciteerd, je bent jarig! Of bijna jarig, of iemand uit je gezin, alles kan natuurlijk. Mijn hobby is leuke feest hapjes vinden en/of bedenken, liefst met een heel thema. Klik verder voor heerlijke Mexicaanse hapjes of de altijd succesvolle Spaanse Tapas. 

Vaderdag

De vader van je (stief) kindjes verwennen! Super leuke & lekkere cadeau ideeën voor hem. Waarom niet gelijk beginnen met een champagne ontbijt? Daarvan heb ik mooi mee genoten. Ben je opzoek naar een mannen cadeau, klik verder voor originele tips. 

♥ Moederdag ♥

Bij Moederdag hoort toch wel een hartje ♥ 85% Van mijn lezeressen zijn net als ik, vriendin (vrouw) en (stief) moeder. En wij verdienen mooie & lekkere dingen! Dus mannen, klik verder en verwen ons met een champagne ontbijt & mooie cadeaus.  En veel extra liefde 

Koningsdag

Een mooie plek voor de aller beste gehaktballen. Recept van mijn oma en op elk feestje een succes. Dit jaar benoemd tot de Koningsdag ballen. Of wat dacht je van oranje worteltjessoep? Ook lekker crea geweest met mijn moeder, bekijk snel!

Pasen

Wat hebben we gelachen met Pasen! En wat was het een pijnhoop.. Doe hier creatieve paas-ei-schilder-technieken op. Trek in chocolade? Dan kan je elk moment van het jaar lekker door klikken. 

ZOMAAR WAT VAN ONZE FOTO GALLERIJ

HET IS MAAR EEN HOBBY. EN VOELT ALS DE BESTE JOB EVER!

Een fulltime Pinterest & Google fan. Hier haal ik mijn inspiratie uit voor gezellige feestjes samen met vrienden & familie. Zoek ik de allerbeste eettentjes uit voor een meidenweekend en maak ik van simpele gerechtjes een feestje.

Op dit moment ben ik druk om het allerbeste uit New York te halen in November & Sta ik met een tent, een beste vriendin & wijn op de camping in Frankrijk in juli. Hoe dit een Feestje gaat worden? Mail mij en ik houd je op de hoogte! 

 

 

VERJAARDAGSFEESTJE = BORRELHAPJES

VERJAARDAGSFEESTJE = LUXE HAPJES