La casa de Melvino

La casa de melvino

Search

Jollein - Babyslaapzak 4-seizoenen - 110 cm - met afritsbare mouw - GrijsHet is een heerlijk seizoen, de herfst. Ik heb een blog geschreven over hoe je herfst sfeer kan creëren.

Het betekend ook dat het frisser wordt in Mats zijn kamertje. Ik heb het idee dat hoe frisser hij het heeft, hoe eerder hij wakker wordt? Dus, we hebben een grotere warmere slaapzak nodig. Bij Bol.com een super mooie aanbieding gezien! Van het merk Jollein, voor E25,30. Ik heb de Lengte van 1.10 genomen. Wat gaat dat snel! 

Natuurlijk heeft de HEMA ook winter babyslaapzakken. Maar ik vind ze dit jaar wat kinderachtig en toch niet zo heel voordelig. 

Mijn voordelige 3 Items van deze maand zijn:

Een 4 seizoenen dekbed

Pampers Baby-Dry – Maat 4 (Maxi) 8-16 kg – Maandbox 174 Stuks – Luiers

Pampers Fresh Clean – 960 Stuks (15×64) – Babydoekjes

?? Mijn voordelige Dreumes boodschappen van Oktober zijn ??

?? Mijn voordelige Dreumes boodschappen van afgelopen zomer ??

☀️ Hoe bestel je online bij de Albert Heijn ☀️

  • Albert Heijn doet ook altijd gratis extraatjes bij de bestelling, zie hier wat de extraatjes zijn voor deze week.
  • Totaal betaal bedrag moet minimaal E70 zijn voor thuis bezorgen. Op het Subtotaal bedrag.
  • Klik op de Banner om naar de Albert Heijn Pagina te gaan.
  • Links boven kan je je eigen account aanmaken.
  • Dan kan je producten toevoegen, je ziet links boven je bedrag staan.
  • Ga naar afrekenen en maak de keuze voor je bezorgdatum & vul al de benodigde actie codes in. Je kan er meerdere invullen.
  • Je pint het bedrag als ze komen bezorgen.
  • Ze sturen je een gratis sms 30 minuten voordat ze bij je zijn.
De E10 korting bij de Albert Heijn als je voor het eerst online besteld. Zie hier de kortingscode en waar je deze moet invullen. Minimaal moet je E70 besteden, op het subtotaal. Dat is nog voor de extra zomer kortingen!
De E10 korting bij de Albert Heijn als je voor het eerst online besteld. Zie hier de kortingscode en waar je deze moet invullen. Minimaal moet je E70 besteden, op het subtotaal. Dat is nog voor de extra zomer kortingen!

De pampers. Mats is nu 14 maanden en 11 kg. Stil liggen met het verschonen van een luier zit er niet echt meer in. Broekjes zijn echt een uitkomst! Maat 4 van Pampers Dry pants is maat 8-14 kg. Ik bestel altijd de maandboxen, dan heb je weer even een voorraad. 

Maandbox Pampers luierbroekjes maat 4 vanaf 8 kg. Als verschonen met gewone luiers lastig wordt bij Bol.com zijn ze echt het voordeligste. En hoe handig is een maandbox! Geen zorgen meer of er nog voldoende is.
Klik op de foto om naar Bol.com te gaan. Ik werk met een Affiliate link.


Pampers Baby-Dry Pants – Maat 4 (Maxi) 8-14 kg – Maandbox 160 Stuks – Luierbroekjes – 50,79. 

Altijd 20% korting op Pampers! Bij Pampers Baby-Dry Pants maandboxen krijg je een cadeaukaart van bol.com na het schrijven van een review!

Pampers Fresh Clean – 768 Stuks (12×64) – Babydoekjes – 21,25

Je bespaart 37%

Veel verschillende keuzes baby maaltijden (dreumes voeding, eten voor kindje 1 jaar) 55x Baby maaltijden van de Albert Heijn vanaf 12 maanden. 55x verschillende Baby Maaltijden vanaf 12 maanden. Olvarit, Hero babychef, Albert Heijn Biologisch, Albert Heijn Maaltijdhapjes (vanaf E0,85) HIPP & Ella's
?55x Verschillende Baby Maaltijden vanaf 12 maanden. Olvarit, Hero Babychef, Albert Heijn Biologisch, Albert Heijn Maaltijd Hapjes (vanaf E0,85) HIPP & Ella’s Kitchen ?  
Pam­pers Ba­by dry pants maxi maat 4 23 stuks. E9,75. Nu bij AH 2+1 gratis!
Pam­pers Ba­by dry pants maxi maat 4 23 stuks. E9,75. Nu bij AH 2+1 gratis!
Goody Wortel Knabbels 4 zakjes. Biologische Wortel Chips in de oven gebakken mais- en aardappelknabbel met wortel en koriander. Lekkere snack voor je dreumes of baby
Biologische Wortel Chips in de oven gebakken mais- en aardappelknabbel met wortel en koriander. Lekkere tussendoor snack voor je dreumes of baby. Zitten 4 zakjes in deze zak.
Hero Baby 3. E11,49 bij de AH
Hero Baby 3. E11,49 bij de AH
Hug­gies Litt­le swim­mers me­di­um (7-15 kg) 12 stuks E7.49 bij de AH
Hug­gies Litt­le swim­mers me­di­um (7-15 kg) 12 stuks E7.49 bij de AH

? Shop handige & leerzame cadeautjes voor de dreumes ?

Cadeautjes voor een baby dat 1 jaar wordt, en dus een dreumes wordt. Toen Mats zelf 1 jaar werd vond ik het lastig om cadeaus te bedenken. Maar nu 2 maanden later kan ik precies zien wat nu de echt mooie cadeaus zijn. Waar Mats veel mee speelt en waar ook wij plezier mee hebben. Ben jezelf opzoek naar een cadeau voor een kindje dat 1 jaar wordt. Hier heb ik wat leuke tips voor je op een rijtje.

 

E14,95 bij Wehkamp. Zo een Top cadeau! Een handige Travel Kit. Naif ruikt ook zo lekker, is ook goed voor een gevoeliger huidje. Naif baby Travel Kit. Kreeg ik op mijn kraambed van een vriendin. Echt heerlijke spullen, baby ruikt zo lekker
E14,95 bij Wehkamp. Zo een Top cadeau! Een handige Travel Kit. Naif ruikt ook zo lekker, is ook goed voor een gevoeliger huidje.

 

Speelkleed voor een dreumes Bol e37 maakt geluidjes als je kindje er overheen loopt. Leuk cadeau als kindje 1 jaar wordt
E37 bij Bol.com. Een Speelkleed waar muziek uitkomt, super leuk daarover heen te leren lopen.