La casa de Melvino

La casa de melvino

Search

Eten & drinken

Wijntje drinken zon quesada terras
Terras Lawsons cocktail bar

WELKOM IN CIUDAD QUESADA

CIUDAD QUESADA is één van de meest geliefde plaatsen om het hele jaar door te wonen, in de winter te verblijven of om vakantie te vieren. Niet alleen bij Spanjaarden, maar zeker ook bij Noord Europeanen.

Kenmerkend voor Quesada is de toegangspoort (Quesada Arches – 10 minuten wandelen). Ben je daar onderdoor, dan kom je in de hoofdstraat van Quesada. Hier vind je de meeste winkels en restaurants.

Een fijne plek vinden wij het terras van Lawsons cocktail bar. Bekijk ook de heerlijke cocktails en hapjes. Elke laatste woensdag van de maand hebben ze een wine & tapas tasting

Terras Don Carlos bar
Op het terras bij Cervecería Don Carlos

Cervecería Don Carlos | Ciudad Quesada

Ook 1 van onze favorieten in de hoofdstaat van Quesada, dus vanuit huis heel goed te lopen. Overdag kan je lekker op het terras zitten. Boven hebben ze een speelruimte en een groot soort ballenbak voor de kindjes. Ze hebben een dagmenu, van de kaart eten en lekkere wijnen. De prijs ligt wel iets hoger dan gemiddeld. 

Laat eten (na 21.00uur) is heel gewoon in Spanje, ook dan kan je nog gaan en dan lekker tapas of boccadillo eten bij Don Carlos. Aardige mensen, goed bier, lekkere wijn en gastvrij. Keuken is in elk geval open tot middernacht, elke dag.

Klik hier voor Google Maps en de route.

Klik hier voor de facebook pagina. Ze hebben ook Bingo’s. 

Bar Sonia
Terras Bar Sonia in Benijofar

Bar Sonia | Benijofar

Je kent ze wel, de tapasbarren waar ook de echte Spanjaarden nog komen. Dit is er zo eentje! Lopen kan, is zo een 20 minuten. Neem je vrienden en familie mee naar deze plek. Prijzen zijn ook echt lekker Spaans, eten is heel erg goed. Ik geloof zelfs dat ze een tapas award hebben gewonnen. 

Klik hier voor de webiste.

Klik hier voor de route

Discover the great villa

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.