La casa de Melvino

La casa de melvino

Search

Voor vader een mooie foto

Aanstaande zondag 18 juni 2017 is het Vaderdag 

:Voor je fotomodel - foto ideeën voor een Vaderdag cadeau - op de foto mijn model Vincent - Mels feestje en feestdagen"

Een Vaderdag foto, super leuk idee. Zeker als je er wat extra moeite & liefde in steekt. Dat heeft de vader van je (stief) kindjes wel verdiend, toch? Allemaal van die super leuke foto ideeën op Pinterest! Soms met extra attributen, en soms heeft de foto wat bewerking nodig. 

Hieronder allemaal verschillende inspiraties voor een leuke foto voor Vaderdag. Het bericht is een verwijzing van mijn originele Vaderdag pagina met nog meer leuke Vaderdag ideeen. 

Foto voor vaderdag - laat je textiel bedrukken met een schattige foto voor vaderdag - nu met 20% korting bij de Hema - vaderdag aanbieding - mels Feestje en feestdagen met Hema"

Leuke Vaderdag aanbieding van de HEMA.

Nu 20% Vaderdag korting voor het bedrukken van textiel van je favoriete Vaderdag foto. 

 Vaderdag foto inspiraties 

Een leuke foto voor Vaderdag zou nu toch moeten lukken met al deze inspiraties. Veel plezier met het maken! Als je zelf ook leuke inspiratie hebt of een lieve foto wat je wilt delen vind ik dat erg leuk. Je kan het in een berichtje hieronder achter laten. Klik hier als je weer terug wilt naar mijn Vaderdag cadeau ideeën pagina. 

Foto voor vaderdag - foto van een kus op een kussen als cadeau voor vaderdag - nog meer leuke cadeau ideeën voor vaderdag"

Hoe schattig! Je kan hier je kussende kussen laten maken voor E25. 

Foto voor vaderdag - met dingen wat bij rijmpje past - meest houd ik van jou papa - cadeau ideeen voor vaderdag - mels feestje en feestdagen"

Vaderdag foto rijmpje

Ik hou van fruitsap Ik hou van snoepjes Ik hou van appels Ik hou van koekjes Ik hou van rood en geel Ik hou van paars en blauw Maar het allermeeste hou ik van jou!

Klik hier terug voor Shopping voor Vaderdag - cadeau ideeën voor Vaderdag - cadeau inspiratie en uitjes activiteit voor Vaderdag zondag 18%2"

Op de foto Vincent & Mats 

Hele fijne Vaderdag! Liefs, Melanie

Nog meer Pinterest inspiratie voor vaderdag cadeau ideeën