Over mij

EVEN VOORSTELLEN

Fotograaf Quinten

Mag ik je voorstellen aan Quinten. Onze huisfotograaf. Hij vindt het echt super leuk om foto's voor deze site te maken.

Mag ik je voorstellen aan Vincent & Mats. Deze foto heb ik gebruikt voor mijn Vaderdag bericht.

Mag ik je voorstellen aan Tristan. Hij is een echt model. is zelfs een keertje 1e geworden in een modellenwedstrijd in Italië. Hij vindt het super leuk om model te zijn voor de foto's voor deze website.

Hier zit ik in de zon bij Zilt. leuke strandtent in IJmuiden. ""
Hier zit ik in de zon bij Zilt. leuke strandtent in IJmuiden.

OVER MIJ

Wat leuk! Je bent op mijn site terecht gekomen. Met kleine simpele ideetjes ergens een feestje van maken, dat kan ik volgens mijn stiefkindjes erg goed. Sinds 4 maanden ben ik actief op mijn site en ik leer elke dag zoveel nieuws over bloggen en het maken van een webite! Ik ben er achter gekomen dat eigenlijk alles wat ik doe, of naar zoek wel te maken heeft met eten & wijn ? Dit maakt alles zoveel gezelliger.

Als drukke sociale Amsterdamse vrijgezel ben ik 3 jaar geleden naar een druk gezinsleven in IJmuiden verhuisd. Hopeloos verliefd geworden op Vincent. Hij komt dus uit IJmuiden. Hij heeft 2 hele lieve jongens, Quinten & Tristan. Samen hebben we vorig jaar Mats erbij gekregen. Een echt mannenhuis, en ze zijn allemaal dol op elkaar! Gelukkig. 

Via Pinterest doe ik zulke leuke ideeen op, dat ik de populairste hier wil delen. En zo leer ik ook nog eens wat van websites bouwen, analytics en SEO. Mijn nieuwste aanwinst, is affiliate marketing. Dan zou ik een klein % ontvangen van de aankopen die jij doet via de linken op mijn website. Hier valt nog heel veel in te leren, want ik heb hier nog niks mee verdiend ?

Wil je een reactie achterlaten, leuk! je kan mailen (Melsfeestje@Gmail.com) of hieronder een reactie achter laten.

 ? liefs, Melanie ??‍?

PS; Wil je de laatste gemaakte foto zien door Quinten van Tristan? Ga dan naar het bericht IJsmeloen ?