La casa de Melvino

La casa de melvino

Search
Hier zit ik in de zon bij Zilt. leuke strandtent in IJmuiden. ""

Hier zit ik in de zon bij Zilt. Ik ben gek op deze strandtent in IJmuiden. Wijntje, zon & gezelligheid

.

Wat leuk! Je bent op mijn site terecht gekomen. Met kleine simpele ideetjes ergens een feestje van maken, dat kan ik volgens mijn stiefkindjes erg goed. Sinds 4 maanden ben ik actief op mijn site en ik leer elke dag zoveel nieuws over bloggen en het maken van een website! Ik ben er achter gekomen dat eigenlijk alles wat ik doe, of naar zoek wel te maken heeft met eten & wijn. Dit maakt alles zoveel gezelliger.

Als drukke sociale Amsterdamse vrijgezel ben ik 5 jaar geleden naar een druk gezinsleven in IJmuiden verhuisd. Hopeloos verliefd geworden op Vincent. Hij komt dus uit IJmuiden. Hij heeft 2 hele lieve jongens, Quinten & Tristan. Samen hebben we Mats erbij gekregen. Een echt mannenhuis, en ze zijn allemaal dol op elkaar! Gelukkig. 

Via Pinterest doe ik zulke leuke ideeën op, dat ik de populairste hier wil delen. En zo leer ik ook nog eens wat van websites bouwen, analytics en SEO. Mijn nieuwste aanwinst, is affiliate marketing. Dan zou ik een klein % ontvangen van de aankopen die jij doet via de linken op mijn website. Hier valt nog heel veel in te leren, want ik heb hier nog niks mee verdiend ?

Wil je een reactie achterlaten, leuk! je kan mailen (Melsfeestje@Gmail.com) of hieronder een reactie achter laten.

liefs, Melanie

PS; Wil je de laatste gemaakte foto zien door Quinten van Tristan? Ga dan naar het bericht IJsmeloen ?