La casa de Melvino

La casa de melvino

Search

 Vaderdag cadeau tips #4

Fijne Vaderdag 2017 zondag 18 juni - Voor de wijnliefhebber - wijn cadeaus - klik hier voor Vaderdag cadeau ideeën en inspiratie - Mels Feestje en Feestdagen

Vaderdagcadeau voor de vader die van wijn houdt

Een man die van wijn kan genieten, daar kan ik weer erg van genieten. Gelukkig houden wij beide erg van wijn, lekker & gezellig. Voor een wijn liefhebbende vader zijn erg leuke Vaderdag cadeaus te vinden. Buiten de wijn zelf hier 4 van onze favoriete wijn hebbedingen. 

corkcicle wine chiller - vriezer wijn koel ding - houdt je wijn goed koud - vaderdag cadeau voor de wijnliefhebber - mels feestje en feestdagen"

De corkcicle wine chiller, een super handige hippe wijnkoeler. Bij Fonq voor E18,95. Echt een leuk Vaderdag cadeau voor de wijnliefhebber.

Riedel wijnglazen - het mooiste cadeau voor een wijnliefhebber - de allerbeste wijnglazen - voor elke druif een ander glas - mels Feestje en Feestdagen"

Het mooiste cadeau voor een wijnliefhebber. De allerbeste wijnglazen. Riedel heeft voor elke druif een ander glas. Mooi Vaderdag cadeau om te geven en om te krijgen. Bij Fonq 2 Chardonnay glazen voor E36.

keter-illuminated-coolbar-koelbox - Vaderdag cadeau idee voor de wijn en bier liefhebber - super handige koeler ook voor tuinfeest - Mels Feestje en Feestdagen

Wat hebben wij super veel plezier van deze coolbar koelbox! Op verjaardagen, BBQ’s en tuinfeesten. Voor Vaderdag gooi je hem vol met ijs en wat mooie wijnen. Bier mag natuurlijk ook :). Bij Fonq vanaf E69

Super gaaf wijnrek, de Kozial Set-up. Je kan zoveel uitbreiden en stapelen als je wilt. Bij de Blokker nu als Vaderdag aanbieding en echt het goedkoopste. De Kozial Set-up bij de Blokker voor E25.

Gall & Gall heeft altijd leuke en lekkere wijn aanbiedingen, nu ook weer voor Vaderdag. Ze pakken ze ook nog een Vaderdag style voor je in. Wij hebben de klantenpas waarmee we altijd 10% korting krijgen. Om de zoveel tijd ook een foldertje met mooie aanbiedingen, waar we samen mooie flessen voor onder de E10 uitkiezen. Ze hebben ook echt weer een mooie Vaderdag pagina gemaakt. 

Maar wat geef je je vader nou precies aan wijn of bier voor Vaderdag? Gall & Gall heeft een aantal handige top lijstjes gemaakt, om de keuze wat gemakkelijker te maken. Bestel voor 22.00 uur en je hebt het de volgende dag in huis. Wij zijn fan! 

Vaderdag cadeau ideeën wijn whiskey of bierpakketten van de gall en Gall - voor de wijnliefhebbende vader mels Feestje en Feestdagen"

Echt de moeite waard even rond te kijken. Ze hebben ook leuke BBQ ideeen. Mooie geschenkkisten voor vaderdag en goede voordelige tips voor heerlijke wijnen. Klik hier om naar de Gall & Gall pagina te gaan. 

Klik hier terug voor Shopping voor Vaderdag - cadeau ideeën voor Vaderdag - cadeau inspiratie en uitjes activiteit voor Vaderdag zondag 18%2"