La casa de Melvino

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]
Model op de foto is Tristan. Fotograaf is Quinten.

Wat is het warm vandaag! Mats heeft zelfs zweetdruppels op dat kleine neusje en de jongens willen ijsblokjes, ijs en stukken watermeloen. Een reuze watermeloen was bij de Lidl in de aanbieding en die moest natuurlijk mee. Het was een erg lekkere, frisse en zoete watermeloen trouwens.

Zo kwam de combinatie tot stand. Stukken watermeloen in een bakkie en dat zo de vriezer in. En echt na 2 uurtjes heb je heerlijke stukken IJsmeloen. Een nieuwe verslaving tijdens deze warmte. Let wel goed op met het snijden van de watermeloen. Vincent had zich al in zijn vinger punt gesneden. Belangrijk is een goed scherp mes, zodat je makkelijk door het eerste dikke stuk heen komt. Op YouTube zijn veel filmpjes, bijvoorbeeld dit “How to cut a watermelon” filmpje.

Van Quinten moet ik er wel bij vertellen dat je niet gelijk moet beginnen. Heel even wachten, dan komt de zoetigheid boven. De bevroren watermeloen blijft nog lang lekker fris. Ik had de stukjes in boterhamzakjes gedaan, want net zoals gewoon watermeloen kan het heerlijk druppelen. 

Sterkte deze warme dagen! Gelukkig heb je met deze IJsmeloen stukjes wat extra verfrissing. Heb je zelf ook een leuke warmte tip, let me know! Hier worden nu de hoeslakens uit de vriezer gehaald, ben benieuwd hoe dat is geweest. 

Liefs, Melanie

Eén reactie