La casa de Melvino

La casa de melvino

Welkom op de website van Mels feestje!

Hapjes & gezelligheid, love it! Hapjes voor verjaardagen, tijdens een wijnavond of gewoon voor de fun. Ik zoek deze op Pinterest, geef er een eigen draai aan en plaats deze ‘recepten’ op deze site. Via Pinterest doe ik veel feestdagen sfeer inspiratie op, of cadeau ideen voor bijvoorbeeld een Sinterklaas wat er alweer heel snel aan komt! 

Hieronder een overzicht van mijn meest populaire pagina’s deze periode. Ik merk dat ik alweer opzoek ga naar Sinterklaas inspiratie en leuke herst sfeer beelden.

Snuffel maar lekker rond! Liefs, Melanie

Sinterklaas dobbelspel & cadeautips: 

Een gratis Sinterklaas dobbelspel download. Of je haalt er wat inspiratie uit. En een aantal leuk geprijsde, grappige dobbelspel cadeautjes. Voor iedereen zit er wel iets tussen. 

Ga naar Sinterklaas dobbelspel >>

Fiesta! 10x Mexicaanse verjaardagshapjes

Zoek je inspiratie voor (verjaardags) hapjes? 
Want wat dacht je van een Taco & Tortilla buffet bar. Of nog leuker, maak er een hele Mexicaanse fiesta van, met heerlijke Mexicaanse / spaanse hapjes & feestelijke drankjes.

Ga naar Mexicaanse hapjes >>

8x Tapas hapjes voor op jouw Tapasfeestje

Tapas zijn altijd een succes. Het zijn heerlijke gerechtjes, je proeft de zomer, zijn makkelijk om voor te bereiden en je hebt super veel keuzes. 

Ga naar 8x tapas hapjes >>

Hieronder wat cadeau inspiratie

Opzoek naar een verjaadagcadeau, Sinterklaas, kerstcadeautjes of een vader en of moederdag cadeau. Hieronder wat inspiratie.

Kijk lekker rond
Nederland heeft alles boek cadeau bas smit sinterklaas schoencadeau
Boek - Nederland heeft alles (E20)
Leuke Extra's
Sustainable
peaky-blinders-whiskeypakket-met-gegraveerde-kist