La casa de Melvino

La casa de melvino

Search

Master bedroom met bed +2mtr

Werkplek

Slaapkamer

Slaapkamer 2 bedden

Zonnige ruime villa dicht bij de zee

WIFI
2 badkamers
3 slaapkamers
Tot 6 volwassenen
Extra babybed
Prive zwembad

Beschrijving

De villa is beschikbaar voor 6 personen. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er is een grote ruime keuken en een waskamer met wasmachine en droger. In de woonkamer staat een tv inclusief chromecast. Er is goede wifi, met bereik zowel binnen als buiten.

Voor de warme dagen hebben we een airco. Voor de frissere momenten hebben we een gasverwarming, die zorgt dat het snel warm wordt.

De keuken is groot en heeft alle voorzieningen, waaronder een vaatwasser en 2 koelkasten. Een veel gebruikt item is de gril / tosti apparaat. Er is een Gusto koffiemachine met verschillende smaken koffie’s. 

Buiten hebben we een groot prive zwembad, met voldoende ligbedden. We hebben een poolboy (Pete), in de winter zal hij 1x per week even kort langskomen om het water te controleren. In de zomer zal dit 2x per week zijn. De poolbar hebben wij al een paar keer ingezet als cocktailbar 🍸. Er is een koelkast en verschillende attributen om een cocktail klaar te maken. 

We wonen op loopafstand van de Mercadona (500 mtr), een geweldige supermarkt! Waar ze natuurlijk typische Spaanse producten verkopen, zoals Iberico ham. Achter het huis zie je elektriciteit masten staan, als je deze volgt (er is een pad onder gemaakt), kom je uit bij de hoofdstraat van Quesada. Je loopt ook langs een jeu de boulle baantje, deze kan je zien vanuit de slaapkamer. 

Share

F.A.Q

Op onze boekingspagina kun je eenvoudig de beschikbaarheid bekijken. Stuur een e-mail naar casademelvino@gmail.com of bel ons op +31630897223.

Omdat de mannen in ons gezin erg lang zijn, hebben we een 1 groot 2 persoons bed (2.20 mtr). De andere bedden hebben een normale lengte

We hebben binnen en buiten hele sterke WiFi

Zeker! Het kan er zeker in de avond best fris worden (5 graden). Dit is van december tm februari. Overdag is het geen uitzondering als de temperatuur nog oploopt tot 20 graden, met een uitbundig zonnetje. 

Contact ons

Juli & Augustus (zomervakantie) €1.250 per week

Juni & september €850 per week

Oktober tm mei €525 per week

In de periode van oktober tm mei kan je ook voor langere periode huren, €1.075 per maand.

Op onze boekingspagina kun je eenvoudig de beschikbaarheid bekijken. Stuur een e-mail naar casademelvino@gmail.com of bel ons op +31630897223.

Ondek onze geweldige vila!

En geniet net als wij van het heerlijke klimaat, de rustige veilige omgeving en het bruisende leven van de stadjes eromheen.