La casa de Melvino

La casa de melvino

Search

Wat is er allemaal te doen in de omgeving

La case de Melvino

Je kan lopend naar de leuke horeca straatjes in Benijofar of Quesada. Met de auto kan je naar de zoutmeren, je kan karten, golfen, zwemmen en er zijn prachtige steden en stranden in de buurt voor een leuk dagje uit. 

Mooie straatjes van Murcia - leuk om met gezin te doen

Welkom in de Costa Blanca

De Costa Blanca ligt aan de kust van de Middellandse Zee. Een 250 km lange kust vol met baaien, stranden, restaurants, natuurgebieden, kliffen, meren en rivieren zich uit in de provincie Alicante. Onze villa ligt In Benijofar | Quesada. De dingen om te doen, kunnen lopend zijn, met de fiets of auto. Het langste wat je in de auto zal zitten om een leuke plek te bereiken zal 1 uur zijn. 

Op de foto zie je 1 van de leuke straatjes van Murcia (45 minuten rijden). Maak hieronder je keuze om naar de juiste pagina te gaan. 

Maak je keuze

To do & To eat and drink

Waar ben je naar opzoek? Een leuk restaurantje of barretje op loopafstand of een gezellig stadje wat verder met de auto. Maak hieronder je keuze. Het is een combinatie van wat wij zelf al hebben gedaan en wat gevonden is op internet. Heb je zelf nog leuke ideeën, dan horen wij deze graag!

Straatje Quesada

Lekker eten

Activiteiten

Dagje Alicante