La casa de Melvino

La casa de melvino

Search

2 Dagen voor NY Marathon

Zo vlak voor de marathon moet er rustig aan gedaan worden, geen geslenter, de benen mogen niet moe worden. Een leuk idee is rustig fietsen ?vrijdagmiddag. De city bikes zijn dan een goed idee! Voor $12 heb je een dagpas. Er zijn echt super veel plekken, ook in Brooklyn waar je deze fietsen kan ophalen en terug zetten. Mooie start, dus waar we ons door een taxi kunnen afzetten is Brooklyn Bridge Park – Pier 2. Hier zie je ook alle pick-up plaatsen. We zijn dan al in Brooklyn en hoeven niet de hele brug over als dat te zwaar zou zijn.

Download HIER alvast de city bike App. *Onder de foto plekjes waar ik een foto van moet* 

#Brooklyn #Instagram #MustSee!

  • Stop #1. De Brooklyn bridge. Daar wil ik een perfecte Instagram foto van ons ? Met de fiets of lopend. Romantisch op een bankje. Met de NY Skyline als uitzicht.
  • Stop # 2. Misschien lunchen? Ik zie 2 heerlijke opties: Luke’s Lobster, zit echt onder de brug. Of Atrium Dumbo een Franse Bistro, met een mooie lunchkaart. Een restaurant dat haast meer lijkt op een grote kas. Overal zie je planten en kruiden in potten staan. Het interieur bestaat uit veel warm hout, gemixt met stoere industriële elementen en terwijl je wacht op je gerecht heb je uitzicht op de open keuken.
  • Stop #3. DUMBO. Down Under the Manhattan Bridge Overpass.Het is een hippe wijk, vol trendy winkels en restaurantjes, en ook vanaf hier heb je een perfect uitzicht op de skyline. Plus hier kan je het perfecte plaatje maken door de oude pakhuizen heen van de Brooklyn Bridge.
  • Stop #5. Brooklyn Bridge Park; Loopt helemaal langs de waterkant, met verschillende pieren. En een te gek uitzicht over de skyline van Manhattan (Instagram).

2 reacties

  1. Gaat nu snel! En wordt super weer ☀️ Ga duimen voor jullie voor de zondag. Tot donderdag ?