Sinterklaas dobbelspel & cadeautjes

Hoe leuk is het Sinterklaas dobbelspel! Zeker als die kinderen een leeftijd hebben dat een grote zak met cadeaus niet meer verantwoord is. Wij zitten zondag gezellig met zijn allen bij elkaar, lekkere hapjes en leuke cadeautjes. Bij de Hema hebben ze een super vette dobbelsteen, speciaal voor het Sinterklaas dobbelspel. Ik denk dat je er erg snel bij moet zijn, er wil nog wel eens een run op zijn. Je kan de spelregels heel makkelijk zelf bedenken. Maar je kan ook mijn regels uitprinten, lekker makkelijk!

Om te beginnen dowload je gratis het Sinterklaas dobbelspel. Je print deze 3x uit, want je gaat namenlijk 3 rondes spelen. Je vult zelf de eerste ronde in, kijk hiervoor naar mijn voorbeelden. Het leukste is om de volgende 2 rondes samen met de kindjes in te vullen. Zij mogen dan bepalen per cijfer wat de opdracht wordt. Zo zijn ze er goed bijbetrokken. 

Hieronder een paar cadeau ideeen. Ook voor de ouderen natuurlijk! Zorg dat je een leuke mix hebt voor de kinderen en ouderen. Daar mag ook best een fles wijn tussen zitten. Voor de ouderen 

5 MTR LED LICHT

Voor E19,95 een hip tiener Sinterklaas cadeau. Led strips zijn het helemaal! Hiermee geef je je slaapkamer een vette nieuwe LED look.

RESTAURANT SPEL

Werp de 3 verteldobbelstenen om spannende verhalen van ongekende proporties te vertellen. Handig mee te nemen naar een restaurant als je kinderen hebt die zich snel vervelen. Ook nog eens goed voor taalontwikkeling! E9,95. Leuk betaalbaar voor een dobbelspel cadeau.

HEERLIJKE PARFUM

50 ml voor E25. Ik vind het zelf echt heel heerlijk, blijft heel de dag hangen en heb al verschillende complimentjes gehad. Lees maar de reviews, veel lekkere reacties op deze geur van Roberto Cavalli.

LED VERLICHTING TIENER KAMER

Tieners die mee doen? LED-verlichting is het helemaal! Zoals deze zwevende wereldbol.

CONDITIONER

Heerlijk merk. En tiener meiden zijn er gek op, conditioner.

HEMA KERSTBALLENSnel halen!

Haal ze snel! Hoe leuk zijn deze HEMA worst en tompouche als kerstbal. Ze hebben er meer, ook een wielrenner.

RAD VAN SINTERKLAAS

Iets nieuws, in plaats van de dobbelsteen, een rad. Ik heb hem gehaald, en hij is groot! Echt een leuk ding, 2 rondes en de juiste opdrachten.

ZAK VAN SINTERKLAAS

Voor E13,95 maak je je gepersonaliseerde zak van Sinterklaas. Met je familienaam, of namen van de kindjes.

KAARSEN

Ook zo een cadeau wat het tussen de meiden altjd goed doet! Savonds donker, kaarsen komen altijd goed uit. Je kan er ook 3 kopen, mooie schaal erbij en je het een kaarsen pakket.

TRIATLON BIBLE

Een triatleet die mee speelt? Sporters zijn gek op boeken met inzichten om nog sterker & sneller te worden.

LEGO ARCHITECTURE

Lego voor boven de 12 jaar. Waar je voor verschillende steden / skylines kan gaan sparen. Hier de skyline van Londen. Leuk om te maken, mooi om neer te zetten.

DOKTERSSET

Voor de kleintjes, een super leuke doktersset. Met een tasje erbij.

500 HAPJES

Eerst stiekem even zelf lezen en ideeen opdoen voor de kerst of oud&nieuw borrel in dit heerlijke 500 hapjes boek (E9,99)

ADVENTKALENDER

Elke avond verplicht een wijntje. love it! Beste adventkalender ever.

KEUKEN

Voor E49,95 een super leuke houten keuken voor de kleinere kinderen. Van de Lidl, nu in de Sale. Snel scoren nog voor Sinterklaasavond!

HEMA DOBBELSPEL

Hoe leuk is deze dobbelsteen! Hij is van de Hema en is echt zo uitverkocht. Maakt het Sinterklaas Dobbelspel net even wat leuker en je raakt hem minder makkelijk kwijt.

BREAD & DIP

Cook&Co heeft echt zoveel leuke Sinterklaascadeaus voor haar! Tip voor mijn vriendje; ik zou deze brood & dip schaal best willen hebben. Gezellig voor de aankomende dagen. Wijntje erbij en Klaas is Kees 🙂

FRIEMEL KUBUS

Een fidget cube, oftewel een friemel kubus. Erg populair onder de jongeren, zo tussen de 9 en 12 jaar. En daardoor dus een leuk cadeau voor het Sinterklaas dobbelspel. 

FRIET BAK

In plaats van een saaie pan, een gezellige friet bak voor E2,95. En daarin zelf gebakken frietjes met mayonaise. hmmmm.

GEVULDE EITJES

Weer helemaal terug, de gevulde eitjes. Voor bij de Sinterklaas borrel. Het geheim voor gevulde eitjes is trouwens aromat. Eigeel, veel mayo, aromat en witte peper. Staafmixer erdoorheen en vullen maar.

MOSSELPAN

Uit de speciale Horeca lijn, mosselpannen in allerlei kleuren. En betaalbaar! Vanaf E9,95.

MAGIC 8 BALL

Deze magic 8 ball heeft Quinten zelf uitgekozen. Blijkbaar toch ook een super leuk hebbedingetje. ik denk wel dat dit 1 van de favoriete items zal zijn met het dobbelspel! 

WIJNFLES LICHTJES

Dit is toch te leuk! Voor E8,95 koop je deze wijnfles lichtjes. Bestel je er gewoon ook een mooie wijnfles bij, en ik durf te wedden dat de volwassenen dit cadeautje erg graag willen hebben zo richting de kerst. 

WIJNTHERMOMETER

Voor E5,95 heb je deze wijnthermometer. Super handig en slim bedacht cadeau voor die wijnliefhebber. En ook weer leuk betaalbaar als dobbelspel cadeau. 

Billie Eilish

Tienermeiden? Billie Eilish fan? Check even bij AliExpress. Van hoodies tot mutsen, T-shirts. Leuk betaalbaar. We al NU bestellen, anders red je het niet voor Sinterklaasavond.

GRL POWER CHAMPAGNEGLAS

Cheers op GRL Power!  Per glas 4,95. Super leuk voor aankomend oud&nieuw en daarom een succes cadeau op Sinterklaasavond!

DE TOMPOUCE KERSTBAL

Hebben! Vanaf E2,00. HEMA kerstballen.

PRISON ISLAND KAARTJES

Of laser gamen, of karten. Alles kan in de kartfabrique. Geef een dagje samen weg.

BIER

Doen er mannen mee? Speciaal biertjes doen het goed. Hier een aantal in leuke cadeauverpakking.

WIJN

Pak een mooie rode warme wijn in. Misschien wel een briefje "breekbaar"erop. Een wijn cadeau is altijd een mooi cadeau!

DINOTRUX DEKBED

Waar ik mijn zoontje van 3 blij mee maak? Zijn nieuwe grote bed & Dinotrux. Dit dekbed is een perfect compromis.

DINOSET

Ook handig voor schoen cadeaujes voor de dino fan. Een dinoset, waarbij je gelijk 6 goedkope Sinterklaas schoencadeautjes hebt. Allemaal apart inpakken.

SPEL

Ons favoriete gezinsspel, en nu voordeling, nog geen E35. Ticket to Ride, je leerst zo ook nog eens de Europese plaatsen kennen.

PEAKY BLINDERS

Een Peaky Blinders whiskey pakket. Je kan of het houten kistje laten graferen, of het whiskey glas

KINDERSCHORT

Leren kinderschot met naam. Gezellig samen koken.

SPEELGOEDZIEKENHUISKAR

Hier zal de kleine blij mee zijn. Wij iets minder, weer zo een groot ding.. Maar wat had ik deze ziekenhuiskar graag vroeger willen hebben!

Hapjes voor Sinterklaasavond

Met zijn alle gezellig bij elkaar. Daar horen lekkere drankjes & hapjes bij. Hieronder wat borrel en hapjes ideeen.

33 Sinterklaas dobbelspel ideeen voor de hele familie - Sinterklaasavond

Meer inspiratie op mijn Pinterest bord