Sinterklaas dobbelspel & cadeautjes

Hoe leuk is het Sinterklaas dobbelspel! Zeker als die kinderen een leeftijd hebben dat een grote zak met cadeaus niet meer verantwoord is. Wij zitten zondag gezellig met zijn allen bij elkaar, lekkere hapjes en leuke cadeautjes. Bij de Hema hebben ze een super vette dobbelsteen, speciaal voor het Sinterklaas dobbelspel. Ik denk dat je er erg snel bij moet zijn, er wil nog wel eens een run op zijn. Je kan de spelregels heel makkelijk zelf bedenken. Maar je kan ook mijn regels uitprinten, lekker makkelijk!

Om te beginnen dowload je gratis het Sinterklaas dobbelspel. Je print deze 3x uit, want je gaat namenlijk 3 rondes spelen. Je vult zelf de eerste ronde in, kijk hiervoor naar mijn voorbeelden. Het leukste is om de volgende 2 rondes samen met de kindjes in te vullen. Zij mogen dan bepalen per cijfer wat de opdracht wordt. Zo zijn ze er goed bijbetrokken. 

Hieronder een paar cadeau ideeen. Ook voor de ouderen natuurlijk! Zorg dat je een leuke mix hebt voor de kinderen en ouderen. Daar mag ook best een fles wijn tussen zitten. Voor de ouderen 🥂

HEMA DOBBELSPEL

Hoe leuk is deze dobbelsteen! Hij is van de Hema en is echt zo uitverkocht. Maakt het spel net even wat leuker en je raakt hem minder makkelijk kwijt. 

BREAD & DIP

Cook&Co heeft echt zoveel leuke Sinterklaascadeaus voor haar! Tip voor mijn vriendje; ik zou deze brood & dip schaal best willen hebben. Gezellig voor de aankomende dagen. Wijntje erbij en klaas. 

FRIEMEL KUBUS

Een fidget cube, oftewel een friemel kubus. Erg populair onder de jongeren, zo tussen de 9 en 12 jaar. En daardoor dus een leuk cadeau voor het Sinterklaas dobbelspel. 

MAGIC 8 BALL

Deze magic 8 ball heeft Quinten zelf uitgekozen. Blijkbaar toch ook een super leuk hebbedingetje. ik denk wel dat dit 1 van de favoriete items zal zijn met het dobbelspel! 

WIJNFLES LICHTJES

Dit is toch te leuk! Voor E3,95 koop je deze wijnfles lichtjes. Bestel je er gewoon even bij en ik durf te wedden dat de volwassenen dit cadeautje erg graag willen hebben zo richting de kerst. 

WIJNTHERMOMETER

Voor E5,95 heb je deze wijnthermometer. Super handig en slim bedacht cadeau voor die wijnliefhebber. En ook weer leuk betaalbaar als dobbelspel cadeau.